Translate

20. 2. 2018.

Surfwings, Costa Teguise


Bez obzira da li vam je Costa Teguise baza na ostrvu Lanzarote ili ovo mesto posetite u prolazu, sigurno ćete primetiti simpatičan i atraktivan bar-restoran Surfwings, koji je smešten na šetalištu uz centralnu i najveću plažu ovog letovališta, Las Cucharas. Na meniju su uglavnom lagani obroci i brza hrana, najviše prilagođeni Englezima i Nemcima, koji preovlađuju među turistima. Osim sendviča, hamburgera i pica, ima finih obroka i salata sa piletinom, ribom i morskim plodovima.
 
Surfwings nudi veliki izbor osvežavajućih napitaka, među kojima su mi bili najdraži sveže ceđeni miksevi voća, a tu su i razni kokteli i pivo. Takođe su u ponudi voćni kupovi i sladoledi, naravno. Više puta smo svraćali u ovaj bar zbog mikseva egzotičnog voća koji su ne samo sveži i ukusni već i veliki, mada ni cena od 4 evra nije zanemarljiva. Ipak, u tu cenu je uračunata i lokacija koja je fantastična, u sred letovališta, u okruženju palmi sa pogledom na okean.

Nedostatak im je nemogućnost pristupa Interentu, a beše nam čudno i to što toalet zaključavaju, pa je za korišćenje njihovog toaleta potrebno uzeti ključ od osoblja koje radi u baru.

Нема коментара:

Постави коментар