Translate

28. 4. 2020.

Hotel Prezident, Palić

Odlična lokacija, dobra ponuda i povoljne cene smeštaja privukle su nas da budemo gosti hotela Prezident na Paliću. Hotel je smešten uz park, na samo nekoliko koraka od šetališta pored Palićkog jezera. Iza hotela se nalazi bazen koji je otvoren tokom letnje sezone, a sa strane je parking za goste hotela.

Hotel Prezident je dobro opremljen. Ima bar, otvoreni bazen, spa centar i teretanu. Pogodan je kako za zimski, tako i za letnji odmor. Otvoren je pre dvadeset godina i početkom dvehiljaditih bio je ekskluzivan hotel, o čemu govore brojna priznanja iz tog perioda, koja se nalaze u hodniku u prizemlju.

Naša soba je bila relativno prostrana i standardno opremljena. Krevet je bio udoban, a u ormaru je bilo dovoljno mesta za odlaganje stvari. Iako je soba bila čista i korektno sređena, po nameštaju se vidi koliko je hotel star.

Velika je šteta to što je održavanje hotela prilično loše. U tuš kabini se voda zadržavala, pa se stvarao omanji bazen od samo jednog tuširanja i tek za 2-3 sata voda se povlačila. Kada smo to prijavili, rečeno nam je da će srediti kvar ili da će nas premestiti u drugu sobu. Ni jedno ni drugo se nije desilo. Nismo insistirali zato što smo u hotelu ostali samo dve noći ali to što smo prijavili kvar a nisu reagovali je jako loše.

Spa centar je lepo osmišljen ali se uopšte ne održava dobro. Delovi hidromasažne kade su crni od prljavštine. Đakuzi takođe ne izgleda čisto. Sauna deluje da je najbolje očuvana. Osim toga, voda u đakuziju je jedno popodne bila gotovo vrela do neizdrživosti, što nije uvek slučaj, pa ne znam da li je možda recepcionerka koja je uključila đakuzi napravila grešku (uključivanje saune i đakuzija je centralizovano i vrši se sa recepcije).

Doručak je prilično obiman i raznovrstan, na bazi je švedskog stola, a u hotelu se mogu doplatiti i ručak i večera. Imaju u ponudi i posna jela, što me je prijatno iznenadilo. Osoblje u restoranu je ljubazno i uslužno.

S obzirom da smo u ovom hotelu boravili u vreme novogodišnjih praznika, recepcija, lobi i restoran su bili adekvatno ukrašeni. Novogodišnja dekoracija nije bila preterana i meni se veoma svidela.

Нема коментара:

Постави коментар