Translate

30. 9. 2021.

Hotel Paraktio, Nea Kalikratija


Lokacija hotela Paraktio je odlična ako ne želite da budete u gradu, već na mirnom mestu.
Hotel se nalazi na blagom uzvišenju sa živopisnim pogledom na more. U neposrednoj blizini hotela je divlja plaža do koje vode stepenice, dok do uređenih plaža treba desetak minuta hoda.

Hotelska bašta je lepo uređena, a posebno su mi se svidele ležaljke - ljuljaške. Postoji i malo igralište za decu.

Ovo je porodični hotel u kojem radi više generacija. Svi su izuzetno ljubazni. Imali smo problem sa automobilom i domaćin nam je odmah pritekao u pomoć. Stariji gospodin (takođe domaćin) ubrao nam je krastavce iz svoje bašte, kao znak pažnje. Dama koja nas je primila i brinula se o čistoći soba takođe je bila vrlo ljubazna i fina. 

Soba u kojoj smo bili smešteni je prostrana sa prelepim pogledom na more. Nameštaj u sobi je zastareo, osim improvizovane kuhinje koja je smeštena u plakaru. Krevet nije bio dovoljno prostran za dvoje i ne baš udoban. Takođe, stari televizor je bio neupotrebljiv. Ali izabrali smo jeftiniju sobu i nismo mogli očekivati da će sve biti savršeno.

Wi-Fi konekcija je bila dobra. Tokom našeg boravka u ovom hotelu učestvovali smo na onlajn konferenciji i Internet veza je bila stabilna, što nam je mnogo značilo.

 

Нема коментара:

Постави коментар