Translate

30. 6. 2017.

Bistro Astreya, Sarafovo



Bistro Astreya je jedan u nizu restorana u turističkoj zoni Sarafova. Nalazi se nedaleko od plaže i spolja ne deluje upadljivo. Mi smo ga izabrali po preporuci vlasnika hotela Palma, od kojih smo za ovaj restoran dobili vaučer sa popustom od 10%.

Enterijer restorana je mnogo upečatljiviji od njegovog eksterijera. Umetničke slike sa morskim motivima dominiraju prostorom, a u blizini šanka postoji i veliki broj knjiga na policama, pa ko želi može time da se posluži dok čeka svoj obrok. Za one koji više vole da surfuju Internetom dok čekaju porudžbinu, na raspolaganju je WiFi.

U ponudi restorana je veliki izbor različitih jela, predjela, salata, poslastica, pića... pa nam je trebalo dosta vremena da se odlučimo šta ćemo da ručamo. Osim jela tipičnih za bugarsku nacionalnu kuhinju, Astreya nudi i različite italijanske specijalitete, kao i srpska nacionalna jela, tako da smo se osećali kao kod kuće :). Izbor hrane je zaista raznovrsan i sve što smo naručili bilo je sveže pripremljeno, ukusno i čak lepo dekorisano. Posebno su mi bile interesantne činije u kojima služe salate.

Osim unutrašnjeg dela, koji je naravno klimatizovan, ovaj restoran ima i baštu, tačnije stolove na ulici, pa kome je prijatnije napolju, može i tu da bude uslužen. Bistro Astreya nudi i mogućnost organizovanja privatnih zabava.

Нема коментара:

Постави коментар