Translate

24. 12. 2018.

Restoran Melikana, Humpolec


Kada smo se približavali Pragu, pauzu smo napravili u restoranu Melikana. Ovaj simpatični restoran je smešten uz autoput koji povezuje Brno i Prag, na udaljenosti oko 5 km od mesta Humpolec. Otvoren je u oktobru 1993. godine i zbog svoje lokacije, najviše ga posećuju vozači kamiona i autobusa, kao i ostali putnici koji žele da predahnu i osveže se na putu do Praga. Zato je i logično što radi svaki dan, 24 sata. Mi smo u ovaj restoran stigli pred svitanje. Pretpostavljam da u blizini nema restorana koji je otvoren u to doba.
Restoran Melikana je okružen lepo uređenim vrtom, koji je u vreme naše posete, izgledao idilično zbog snega i inja. Već se osećala novogodišnja euforija, a naravno tome je doprinela i novogodišnja dekoracija enterijera restorana.

Na meniju ovog restorana nalaze se različita kuvana jela, salate, peciva i kolači. Takođe imaju veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. U jednom delu velike sale, nalazi se kutak za najmlađe, sa gomilom igračaka, da deci ne bude dosadno. Pored toga, u okviru ovog objekta postoji prodavnica suvenira i bankomat. Ispred restorana se nalazi veliki parking. Prilaz je prilagođen osobama sa invaliditetom, a u celom objektu je dostupan besplatan bežični Internet.

Нема коментара:

Постави коментар