Translate

31. 10. 2020.

Hotel Orka, Neum

 

Hotel Orka u Neumu smešten je uz magistralu što je i prednost i nedostatak. Udaljen od centra i gužve, koja je ove godine bila veća nego inače, ovaj hotel pruža potrebne uslove za odmor. Parking je obezbeđen i ima ga dovoljno za goste. Do centra se može pešačiti prečicom od magistrale ali jako oprezno jer uz magistralu nema trotoara, a prečica je puna korova i trnja.

Plaža je relativno blizu hotela, a najvažnije od svega, na tom delu obale je bila mnogo manja gužva nego na drugim plažama bližim centru Neuma.

Soba je bila solidne veličine, prosečno opremljena i po svemu odgovara standardu hotela od 3 zvezdice. Ipak, sobe ne čiste svaki dan, a posteljinu nam uopšte nisu menjali za 7 dana provedenih u ovom hotelu. Terase su solidne veličine. Pogled nam nije bio spektakularan jer smo bili smešteni u sobi koja gleda na ulaz hotela i parking ali sobe sa pogledom na more su skuplje.

Doručak je bio bolji nego što sam očekivala. Na bazi samoposluživanja je i izbor je dovoljno veliki da zadovolji svačiji ukus. Meni su se posebno svidele palačinke koje su svako jutro pripremali.

Devojke na recepciji su bile ljubazne i korektne za razliku od konobara. Svidelo mi se što u sklopu objekta postoji i prodavnica sa solidnim izborom hrane i pića. Tu je takođe bilo suvenira koji, osim što su skuplji nego na drugim mestima, uglavnom su sa motivima šahovnice, umesto BiH, što bih očekivala u Neumu kao BiH mestu.

Usluga u a la carte restoranu, koji se nalazi u okviru hotela, dosta je lošija nego u hotelu zbog neljubaznosti konobara, izuzetno spore usluge, preslane hrane i konačno stomačnih tegoba.

Нема коментара:

Постави коментар