Translate

31.05.2021.

Boutique Hotel Fay, Toroni

Na jugozapadu Sitonije, u živopisnom i mirnom mestašcu Toroni, hotel Fay je samo jedan od brojnih objekata gde odsedaju turisti. U prvoj liniji do plaže nalaze se isključivo hoteli, apartmani i taverne. Tu je smešten i hotel Fay.
Jedan od razloga zbog kojih sam izabrala ovaj hotel je to što su omogućili besplatno otkazivanje do 5 dana pred dolazak i delimičan povraćaj novca ukoliko u poslednjem trenutku promenite plan. U većini smeštajnih objekata na Sitoniji besplatno otkazivanje je moguće dve ili tri nedelje pre dolaska, a obzirom da nas je pandemija korona virusa naučila da se planovi mogu, odnosno moraju menjati u kratkom roku, ovaj kriterijum nije zanemarljiv.
Hotel Fay pripada kategoriji butik hotela, koji su po svojoj osnovnoj definiciji mali, posebno stilizovani hoteli modernog dizajna sa individualnim pristupom gostima. Njih karakteriše i visok nivo ljubaznosti zaposlenih. Može se reći da hotel Fay odgovara ovom opisu. Tu bih posebno istakla ljubaznost domaćina.
Studio u kojem smo mi smešteni je skroman ali veoma lepo i moderno uređen sa novim nameštajem, udobnim bračnim krevetom, kuhinjskim delom, malim kupatilom i velikom terasom sa delimičnim pogledom na more.
Mini kuhinja je opremljena sa dve ringle, frižiderom, osnovnim posuđem i escajgom. U ormaru, interesantnog dizajna, ima dovoljno mesta za odlaganje stvari ali je ormar prilično nefunkcionalan. U sobi su mi se posebno svideli tabure i noćni stočić. Od TV kanala dostupno je samo par grčkih.
U okviru hotela postoji bar i bašta sa interesantnim skulpturama, zelenilom i cvećem. Tu se služi doručak koji je prilično skup pa tu uslugu nismo koristili.
Pomenula sam ljubaznost domaćina koja je zaista neprikosnovena. Sobe se čiste svakog drugog dana ili češće po želji gosta. U hotelu prodaju domaće maslinovo ulje i rakiju. Uz kupljen litar maslinovog ulja dobili smo još jedan gratis.
Najveća mana ovog hotela je jako loša Internet konekcija u sobi. Malo bolji pristup Internetu moguć je samo kod recepcije ali i tu je protok dosta nizak.

Нема коментара:

Постави коментар