Translate

27. 5. 2021.

Grad Sunca - Trebinje

 

U sred hercegovačkog krša izgrađen je veliki kompleks koji obuhvata hotel sa bazenima, spa programima, akva park Sunčana vrela, etno selo, Dino park i Sunčanu igraonicu za najmlađe posetioce.

Zahvaljujući mediteranskoj klimi, Trebinjci i njihovi gosti godišenje uživaju u čak 300 sunčanih dana u proseku. Leta su izuzetno topla i tada je akva park idealan za rashlađivanje, sport i razonodu. Tu se nalaze bazeni i tobogani za sve uzraste. Ležaljki i suncobrana ima i više nego dovoljno čak i vikendom kada je veća posećenost akva parka.

Mana ovog kompleksa, koju se nadam da će ispraviti u narednim sezonama, bila je to što većina ugostiteljskih objekata u okviru akva parka nisu bili otvoreni. Posetiocima je bilo na raspolaganju nekoliko kioska gde su služili pića i grickalice i samo jedan fast food kiosk, gde se naravno stvarala velika gužva, što baš i nije dobar primer u doba korone.

Osim akva parka, koji je meni najinteresantniji, za mališane postoji lepo uređen Dino park sa ogromnim figurama dinosaurusa ali i drugih životinja, kao što su slonovi, žirafe, zmije... Tu je i igraonica sa zatvorenim delom i sadržajima na otvorenom.

U Gradu Sunca postoji i etno kutak gde dominiraju hercegovačka tradicija i gostoprimstvo. Specifičnost Grada Sunca i njegova prednost svakako je ambijent u kojem je smešten. Uokviren je planinama, a tipičan hercegovački kamen je prirodna dekoracija uz zelenilo koje okružuje sadržaje ovog kompleksa.

Ovaj kompleks još nije u potpunosti završen, već se planira izgradnja novih sadržaja.

Нема коментара:

Постави коментар