Translate

28. 10. 2022.

Restoran Korzo, Tata

 

U gradiću Tata nema boljeg mesta za kafe-restoran od onog koje zauzima Korzo. Smešten je na najživopisnijem delu šetališta uz jezero Ereg, sa direktnim pogledom na tvrđavu. Ovaj restoran ima i terasu na obali jezera, koja je par stepenika uzdignuta od obale, pa se može reći da predstavlja i vidikovac. Problem može da bude samo to što nije uvek lako naći slobodan sto na toj terasi jer svi bi da uživaju u pogledu na jezero dok konzumiraju piće i obroke.

Ako vas lokacija Korzoa oduševi, red za naručivanje i plaćanje hrane sigurno neće, posebno vikendom za vreme ručka. Imaju pomalo neobičan način naručivanja gde dobijate biper koji vas zvučnim signalom obaveštava da je hrana pripremljena, te da možete da platite i preuzmete ono što ste naručili. S obzirom da se radi o fast-food restoranu mislim da je dobro organizovan.

 

Kvalitet hrane je veoma dobar za restoran brze hrane. Meni se svidela cezar salata, iako su mogli da malo usitne piletinu i promešaju je, što je, naravno, manje bitno u odnosu na to što je hrana sveža i ukusna. Takođe, veličine porcije su sasvim u redu u odnosu na cenu.

Osoblje je više užurbano nego što je ljubazno. Izgleda da nemaju vremena da o tome vode računa. Ipak, pozitivno je što se sporazumevaju na engleskom. Osoblje čine mladi ljudi i opšti utisak je da se radi o modernom restoranu, smeštenom u tradicionalnom zdanju.


 




Нема коментара:

Постави коментар