Translate

26. 10. 2022.

Apartmani Kossuth, Tata

 

U malom mestu Tata, koje je za mene predstavljalo veoma prijatno iznenađenje, smestili smo se u jednom od apartmana Kossuth. Ovaj objekat se nalazi u neposrednoj blizini centralnog gradskog trga, ali u mirnoj ulici, kakvo je uostalom celo mesto. 

Osim odlične lokacije, velika prednost ovih apartmana je u tome što imaju veliki parking u ograđenom dvorištu ispred objekta. Apartmani se nalaze u prizemlju i potkrovlju. Mi smo bili smešteni u prizemlju. 

Naš apartman je bio veoma prostran, a mislim da su svi tipski i iste veličine. Kuhinja je veoma dobro opremljena, kupatilo takođe, a spavaća soba sa trpezarijskim delom predstavlja najveći deo apartmana. Osim francuskog ležaja, tu su kauč i fotelja. Uređenje enterijera najviše podseća na vintage stil. Police, komode i još neki detalji su simpatični. Takođe mi se sviđa to što apartman nije pretrpan stvarima. 

Urednost i dobro održavanje su takođe prednosti ovog apartmana. Apartman je klimatizovan ali ne znam da li je to grejanje dovoljno tokom veoma hladnih zimskih dana.


Нема коментара:

Постави коментар