Translate

27. 11. 2022.

Hotel Peto, Đer

 

Peto je od strane vlasnika označen kao pansion, na sajtovima za rezervaciju smeštaja kao apartmanski smeštaj, a meni se po sadržajima čini da ne odgovara ni jednom ni drugom jer nema ponudu obroka da bi bio pansion, a nema ni kuhinje u smeštajnim jedinicama da bi se moglo reći da je reč o apartmanima. Mislim da mu više odgovara naziv hotel. Kako god ga nazvali, osnovne prednosti su lokacija u neposrednoj blizini starog gradskog jezgra i mogućnost privatnog parkinga čije je korišćenje besplatno za goste ovog smeštaja.

Sobe se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Sobe u prizemlju su prostranije od onih na spratu, a cena im je samo za nijansu veća. Opremljenost soba je skromna, a nameštaj je prilično star i održavanje bi trebalo da bude bolje.

S druge strane, domaćini su izuzetno ljubazni i vode računa da se gosti osećaju prijatno. Takođe se trude da informišu goste o svemu što ih zanima i što je značajno za njihov boravak u Đeru. 

Peto je tako pozicioniran da je sve na dohvat ruke. Stari grad je udaljen samo par minuta hoda, kao i šetalište uz reku.


Нема коментара:

Постави коментар