Translate

21. 2. 2023.

Apartmani Astoria, Taragona

Lokacija apartmana Astoria je perfektna za obilazak Taragone i okoline. Autobusko stajalište se nalazi u neposrednoj blizini hotela. S druge strane, malo strmija ulica vodi do šetališta i plaže. Do centra grada se stiže za desetak minuta laganom šetnjom, a do železničke stanice treba oko 15 minuta.

Mi smo boravili u apartmanu na 4. spratu sa velikom terasom sa koje se pruža fenomenalan pogled na more i grad.

Kuhinja je opremljena šporetom, mikrotalasnom pećnicom, frižiderom i svim ostalim potrebnim priborom. Kupatilo je takođe dobro opremljeno.

S obzirom da smo u ovom apartmanu boravili tokom novogodišnjih praznika, bilo nam je važno grejanje, pre svega ujutru i uveče. Grejanje je bilo odlično osim prvog dana kada je bio neki problem koji su brzo rešili. Dnevna soba i spavaća soba su dovoljno prostrane za boravak dve osobe.

Recepcija ima dvokratno radno vreme. U dolasku su nas sačekali u vreme pauze, kada je inače recepcija zatvorena, jer sam im javila da nam kasni voz. Osoblje je izuzetno ljubazno i preduzimljivo, kako u vezi tehničkih problema (već pomenuto grejanje), tako i za savete i sugestije koje se tiču turističkih obilazaka.

U odlasku smo imali večernji let, pa sam ih pitala da ostavimo stvari na recepciji do polaska, a umesto toga, oni su nam dozvolili da u sobi ostanemo duže od vremena odjavljivanja i to bez dodatne naknade. To, naravno, ne bi bilo moguće u sezoni kada se gosti smenjuju jedni za drugima ali i ovako je to bio divan gest.


 

Нема коментара:

Постави коментар