Translate

20. 4. 2023.

Restoran Terra Nera, Perivolos - Santorini


Na južnom delu Santorinija, duž šetališta uz obalu u Perisi i Perivolosu, koji se nalazi u nastavku prema Vlihadi, veliki je izbor restorana od kojih se, bar na prvi pogled, teško može proceniti koji je lepši i atraktivniji. Terra Nera je jedan od najudaljenijih restorana od Perise ali je svakako vredan malo duže šetnje.
Ovaj restoran zauzima deo plaže u Perivolosu, opremljene suncobranima i ležaljkama sa udobnim dušecima. Gosti restorana ih mogu koristiti uz račun od 30 evra, što je sasvim u redu čak i ako samo ručate ovde, a posebno ako ceo dan provedete na ovoj plaži.

Osim stolova, koji su smešteni neposredno uz plažu, Terra Nera zauzima prostor preko puta plaže, uz šetalište, kao i u prostranom, veoma lepo uređenom dvorištu. Tu se nalazi i deo namenjen igri i zabavi najmlađih gostiju.
Na meniju se izdvajaju pice, roštilj i druga jela od mesa. Takođe su poznati po slatkim specijalitetima, kao što su vafli sa različitim prelivima i dodacima i sladoledi. Porcije su solidne veličine, a hrana je ukusna i sveže pripremljena. Usluga je sasvim korektna i osoblje je ljubazno i nenametljivo.
Cene su prosečne za ovaj deo Santorinija, ali malo skuplje u odnosu na restorane koji se nalaze dalje od mora.

Нема коментара:

Постави коментар