Translate

27. 5. 2023.

Apartmani Ostria, Perisa - Santorini


Retko se sreće apartman ovako idealno pozicioniran, uz šetalište i plažu, sa besplatnim korišćenjem ležaljki i odlično opremljen, a po povoljnoj ceni. Ako uz to dodamo izuzetno ljubazne i predusretljive domaćine, ispunjene su sve predispozicije za savršen odmor. Centar Perise i brojni restorani i prodavnice nalaze se u neposrednoj blizini apartmana Ostria.

Apartmani se nalaze u prizemlju. Svaki apartman ima terasu, a ispred svake terase nalazi se par ležaljki sa udobnim dušecima namenjen gostima apartmana.
Apartman u kojem smo boravili je prostran i dobro opremljen. Iako je nameštaj star, imali smo sve što nam je bilo potrebno za ugodan boravak, od udobnih kreveta do kuhinje sa svim uređajima i priborom. Kupatilo je malo ali takođe dobro opremljeno.

Domaćin je star ali neverovatno vitalan čovek za svoje godine i uvek pristupačan za sve što je gostima potrebno. Sobarica je takođe izuzetno ljubazna. Svaki dan je čistila apartman i menjala peškire.
Ipak, najlepše od svega u Ostriji je dugačka, prostrana, peščana plaža koja se nalazi na samo par koraka od apartmana. Po mom mišljenju ovo je i najbolja plaža na Santoriniju.
U dolasku i povratku domaćin je za nas organizovao kombi prevoz od, odnosno do aerodroma, što je naravno skuplje od autobuskog prevoza ali s obzirom da nema direktne autobuske linije do aerodroma, za nas je ovo bila bolja opcija.


Нема коментара:

Постави коментар