Translate

11. 12. 2023.

Hotel Nissiana, Aja Napa

 

Nissiana je jedan od hotela koji su i van sezone skoro uvek popunjeni do poslednje sobe. Tome doprinosi pre svega odlična lokacija, jer se ovaj hotel nalazi u blizini najpopularnije plaže na Kipru - plaže Nisi. Osim glavne hotelske zgrade, ovom hotelu pripadaju i bungalovi, koji se nalaze preko puta glavnog ulaza u hotel. 

Mi smo bili smešteni u najudaljenijem bungalovu od glavne zgrade hotela. Apartman nam je bio prostran sa dobro opremljenom kuhinjom i kupatilom. Peškiri se menjaju svaki dan i može se reći da je dobro održavanje čistoće. Terasa je takođe prostrana sa pogledom na okolni, lepo uređeni vrt.
Najupečatljiviji deo ovog kompleksa svakako je bazen nepravilnog oblika, okružen palmama, uz koji se nalazi bar gde smo najviše konzumirali sveže ceđene sokove, mada su u ponudi i drugi, uglavnom osvežavajući, napici. 
Otvoreni bazen, osim simpatičnog izgleda, delovao je čisto i dobro održavano. Tu se nalaze toaleti, tuševi i svlačionice, pa nema potrebe da se zbog toga ide u sobu.

Doručak i večera su ispunili naša očekivanja. Mislim da je, uprkos tome što smo svakog dana imali isti doručak, bio veliki izbor i za doručak i za večeru po svačijem ukusu. Jednom smo ručali u hotelu, kao nadoknadu za propuštenu večeru prvog dana kada smo imali kasni let. Moj utisak je da je ručak lošiji od večere i da nismo pogrešili što smo izabrali polupansionsku uslugu.
Iako je blizu Nisi plaže, od restorana ili bazena morate ići okolo, preko glavnog ulaza da biste došli do ulice koja vodi do Nisi plaže. Šteta što ne postoji izlaz od bazena do glavne ulice, što bi učinilo pristup plaži mnogo jednostavnijim.
Hotel ima i zatvoreni bazen, gde tokom leta nema potrebe da se provodi vreme. Preko puta zatvorenog bazena nalaze se dve prostorije u kojima je teretana sa brojnim spravama za vežbanje. 
U ovom hotelu se nalazi i kutak za najmlađe goste - igraonica na otvorenom, kao i bazen za mališane. Takođe su mi se dopale večernje predstave u bašti hotela, koje su uglavnom prilagođene deci. Jedina zamerka je što se ne održavaju svako veče.


Нема коментара:

Постави коментар