Translate

30. 9. 2018.

Hotel Panorama, Pigadia

Očekivali biste da se ovaj hotel nalazi na nekom brdu čim su ga nazvali Panorama. Jeste smešten na vrlo blagoj uzbrdici ali svakako nije na brdu. Ipak, pogled sa viših spratova ovog hotela jeste panoramski. Mi smo bili smešteni na drugom spratu sa pogledom na okolna brda i more. Duga, šljunkovito-peščana plaža se nalazi na samo par minuta hoda od hotela, a do centra glavnog grada Karpatosa, Pigadije, trebalo nam je manje od 10 minuta peške, tako da je lokacija hotela Panorama odlična, u blizini svega što je potrebno za lep i kvalitetan odmor. 

Soba u Panorami je bila bolja od većine soba u hotelima iste kategorije u kojima sam boravila u Grčkoj, prostrana, čista i bez vlage. Čak smo imali ogromnu terasu jer smo bili smešteni na ivici zgrade. Kreveti su bili sasvim udobni. Kupatilo je takođe pristojno, osim što nam se prvog dana polomio poklopac na tušu koji su sutradan zamenili. Za tuširanje treba par minuta sačekati da oteče voda jer je u prvi mah hladna. Jedino kasno uveče nema tople vode ali mi smo se tuširali do 20 h i nismo imali problem sa nestajanjem tople vode.

Osim tog peha sa tušem, pregorela nam je i sijalica u sobi, koju su odmah zamenili. Što se tiče održavanja higijene, smetalo mi je jedino to što je sobarica čiste peškire stavljala na kofer koji nikako ne može da bude čist.

Bežični Internet je odlično funkcionisao, a to nam je i jedna od važnijih stavki gde god da se nađemo. TV gotovo da nismo ni uključivali i sveo nam se na dekoraciju sobe :). Susede nismo mogli da biramo ali zvučna izolacija bi mogla biti bolja.

U hotelu Panorama mi se najmanje svideo doručak koji je organizovan kao švedski sto u lobiju hotela. Manji problem je jednoličnost, a veći je nekvalitetna hrana i vrlo oskudan izbor. Svako jutro služe jednu vrstu salame i sira, kuvana jaja, paradajz i hleb. Slatki doručak je za nijansu raznovrsniji sa više vrsta džemića i muslija, a od svega je najbolji bio mramorni kolač. Takođe je svako jutro služena lubenica.

Osoblje hotela je ljubazno i izlazili su nam u susret kad god smo intervenisali. Poslednjeg dana smo imali jutarnji let pa su nam organizovali doručak pola sata ranije nego što inače počinje doručak.

Može se reći da je hotel Panorama jedan skroman i pristojan hotel, a od hotela sa dve zvezdice se i ne može očekivati više.

Нема коментара:

Постави коментар