Translate

20. 9. 2018.

Restoran Apse Svise, Pigadia


Nakon prve večere na Karpatosu koja je bila pravi fijasko, u restoranu Sardelas, čiji je jedini plus to što se nalazi na plaži, a po usluzi i hrani je jedan od najgorih restorana u kojima sam ikad bila, pretražila sam šta preporučuju drugi putnici za dobru klopu u glavnom gradu Karpatosa. Zahvaljujući komentarima iskusnijih putnika, sledeće veče smo otišli u restoran brze hrane Apse Svise, koji se nalazi u jednoj od uskih uličica u centru Pigadije.

Ne znam da li je njihov giros najbolji u gradu, kako kažu mnogi njihovi gosti i kako piše na majicama osoblja Apse Svise, jer nisam za jedno kratko letovanje mogla da probam sve girose u Pigadiji ali nisam ni imala želju da tragam za boljim girosom jer je njihov pileći giros fantastičan. Porcije u ovom restoranu su veće od porcija koje se služe u drugim restoranima u kojima smo jeli na ostrvu i ne samo giros, već i sve ostalo što smo probali u Apse Svise bilo je odlično. Meni se svidela i njihova cezar salata, koja je takođe prilično izdašna, kao i suvlaki. Osim toga, cene su im vrlo povoljne.
 
Osoblje restorana je srdačno i veselo. Veoma su uslužni i nijednom nismo čekali dugo na posluženje. Od svih restorana na Karpatosu, Apse Svise smo najčešće posećivali i to uglavnom kad smo bili jako gladni jer smo znali da ćemo se tu dobro najesti. Ipak, jelovnik ovog restorana nije preterano raznolik jer spremaju samo brzu hranu i to bi bila moja jedina zamerka.

Нема коментара:

Постави коментар